Mijn werkwijze

Jouw wensen en mijn kunde vormen samen een persoonlijk product. Dit product, in de vorm van een infographic, illustratie of andere grafische uiting, wordt mogelijk gemaakt door efficiënte communicatie tussen beide partijen. Door direct contact en snel handelen worden situaties snel opgelost of voorkomen en komen we tot een mooi eindresultaat.

Voordat ik aan de slag ga met jouw persoonlijke product, zet ik eerst alle informatie op papier zodat er voor beide partijen geen onduidelijkheden meer zijn.

illustratie-fantastic-beasts

Creatieproces

Om na te gaan of alle informatie is verzameld en om te zien of wij op één lijn zitten, is het slim om een eerste opzet te maken. Dit kan een globale, digitale of analoge schets zijn die de stijl en het gevoel goed moeten uitstralen en overbrengen. Deze opzet wordt met jou besproken en dan kan de echte creatie beginnen.

Op basis van de goedgekeurde schets, kan ik doelgericht aan de slag. Gedurende deze tijd houd ik je op de hoogte van het creatieproces en de voortgang. Mochten jouw wensen of gegevens in de tussentijd veranderen, dan is er uiteraard ruimte om deze te verwerken en aan te passen in het ontwerp. Dit houdt echter wel in dat bepaalde elementen in het ontwerp wel en niet kunnen worden veranderd (dit ligt aan waar we ons bevinden in het creatieproces).

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en hoe we samen kunnen werken? Vul het formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijfsgegevens

Naam Bionda van den Ouden
E-mail bionda@biondaaa.nl
Telefoon 06 30 96 64 74
Vestigingsadres Reigerstraat 75, 2025XB Haarlem
KvK nr. 61603902