Vertel eens…

Een infographic heeft verschillende doeleindes en kan op verschillende plaatsen verschijnen: in een tijdschrift, op een website of bijvoorbeeld in jouw jaarverslag. Om aan de slag te gaan met jouw infographic, heb ik een aantal gegevens nodig.

icon-pan

Welke cijfers?

De basis van een infographic wordt gevormd door de informatie. Jij levert mij concrete cijfers en feiten aan zoals een (jaar)verslag of uit Google Analytics.

icon-illustratie

Welk medium?

Voor een perfecte uitvoering van de infographic, wil ik leren wie jouw doelgroep is, welk medium wordt gebruikt voor de verspreiding en welke dimensies jij in gedachten hebt.

icon-lamp

Wat zijn jouw wensen?

Ik ben benieuwd naar jouw eigen inzicht in het ontwerp. Bepaalde elementen, illustraties of andere infographics kunnen als voorbeeld dienen voor jouw wensen.

icon-ster

Wat zijn mijn wensen?

Jouw bedrijfslogo, kleuren, lettertypen en andere elementen van jouw huisstijl helpen mij om de infographic passend en persoonlijk te maken.

Ben je er al over uit wat voor infographic je wilt? Of weet je nog niet zeker? Laat mij je helpen om jouw ideeën vorm te geven, dan komen we er zeker samen uit!